contact met christelijkcontactVeel gestelde vragen
Ik ben een
Zoek een
afkomstig uit tot
met foto
Leden login  Gebruikersnaam:   Wachtwoord:      | Inloggegevens vergeten
Nieuws
Chat Horizon
14-01-2018
Wil eens chatten op een nieuwe chat?
Dat kan voortaan op Chat Horizon!!!
Deze nieuwe chat maakt gebruik van leuke nieuwe functies en dit word ook steeds uitgebreider want er word nog dagelijks aan gewerkt!
Graag nodig ik jullie uit eens een kijkje te komen nemen!
...
meer

Al bijna 12,5 jaar getrouwd
15-02-2015
Dankzij ChristelijkContact hebben wij elkaar leren kennen. Dat is nu meer dan 13 jaar geleden. Eerst een profiel aangemaakt en er kwam een reactie die aansprak.
Wij hebben in die periode ongeveer 20 mailtjes over en weer gestuurd....msn of chat..bestond toen nog niet.. Ook zagen we elkaars foto niet. Maar na...meer


Al het nieuws


Succesverhalen
Met deze man wil ik oud worden

door Webmaster

Na een rumoerige tijd, waarin ik even geen behoefte had aan contact.
Had ik besloten om mijzelf vorig jaar weer aan te melden op de site.
En in juli kwam ik een profiel tegen van een man, die mij wel aansprak.
Hier besloot ik op te reageren, ook al woonde hij niet naast...
meer

Alle verhalen
Stuur jouw verhaal


Gratis lid! Even doneren.

Een volledig lidmaatschap bij een gemiddelde datingsite kost al gauw 20 Euro. ChristelijkContact is helemaal gratis. Mede hierom kun je geheel vrijwillig een bedrag overmaken aan een van de onderstaande goede doelen. Dit kan direct online via verschillende betalingsmethoden.Stichting Help mij leven

Stichting 'Help mij leven' helpt Braziliaanse straatkinderen bij hun dagelijkse strijd om het bestaan.

Vanuit Nederland leveren wij financiële, publicitaire, personele en morele ondersteuning aan de organisaties REMER en Sparta, die in de krottenwijken en op straat in Rio de Janeiro actief zijn. Met name REMER biedt hulpverlening van A tot Z: niet alleen eerstelijns hulp op straat, maar ook permanente opvang, resocialisatie en onderwijs. Sparta is een sportvereniging die binnen de krottenwijk behalve sportactiviteiten ook basiseducatie en sociaal-maatschappelijk werk ontplooit.

Onze missie is om straatkinderen te helpen bij hun dagelijkse strijd om het bestaan. In de praktijk betekent dit dat we sinds 1988 vooral financiële ondersteuning geven aan REMER en Sparta. Ook verzenden wij af en toe kleine hoeveelheden medicijnen, speelgoed of andere materialen naar Brazilië. Daarnaast komt ieder kwartaal een nieuwsbrief uit en geven wij regelmatig presentaties in kerken en op scholen. Bovendien werft 'Help mij leven' in Nederland vrijwilligers om een periode in Brazilië te helpen. Waar mogelijk staan we de medewerkers van Sparta en REMER met raad en daad bij.
Meer informatie >>

Donateur kunt u worden door het overmaken van een financiŽle bijdrage op Postbanknummer 404 56 41 of Rabobank 1076 14 642 te name van stichting 'Help mij leven', Bleiswijk.
U kunt natuurlijk ook direct online doneren:

Doneer online


Daarnaast is het mogelijk om periodiek een vast bedrag naar de Stichting over te maken


Edukans

Edukans steunt onderwijsprojecten voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. Ieder kind heeft recht op onderwijs, maar toch gaan in Zuid-Azië en Afrika drie van de tien kinderen niet naar school. Kansarme kinderen zijn met name: arme kinderen, gehandicapte kinderen, vluchtelingkinderen, weeskinderen, werkende kinderen, straatkinderen, meisjes en aids-slachtoffers.

Edukans steunt kleinschalige onderwijsprojecten van particuliere organisaties, daar waar de overheid te kort schiet. Daarnaast betrekt Edukans leerlingen in Nederland bij ontwikkelingssamenwerking. Edukans biedt kinderen en jongeren in Nederland ervaringen die hen raken, waardoor ze zich verdiepen in de leefwereld van kansarme leeftijdgenoten in ontwikkelingslanden.
Meer informatie >>

Doneer online


Of doneer via Giro 515Waddenvereniging

Het gaat nog steeds niet goed met de Waddenzee. Ondanks de overeenstemming die er inmiddels breed bestaat over de slechte staat van het gebied en ondanks de overeenstemming die er bestaat over wat er moet gebeuren sterven vogels nog steeds door voedselgebrek, gaat het herstel van mosselbanken en zeegrasvelden te langzaam en wordt de rust in het gebied nog steeds Ėdoor bijvoorbeeld militaire oefeningen- verstoord. Sinds haar oprichting in 1965, doet de Waddenvereniging alles wat in haar vermogen ligt om de kenmerkende waarden van het waddengebied voor de huidige en toekomstige generaties te behouden. De vereniging communiceert en bestrijdt actief misstanden, promoot verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen die het beheer en behoud van dit unieke gebied ten goede komen. Het inspireren van anderen en ontwikkelen van activiteiten die belangstelling en begrip voor het behoud van het waddengebied bevorderen, zijn tevens twee belangrijke taken van de Waddenvereniging. De Waddenvereniging kiest voor een integraal beschermingsbeleid. Dat wil zeggen een beleid dat alleen die activiteiten toestaat die geen schade aan natuur en milieu veroorzaken.
Meer informatie >>

doneer online

(c) 2000-2018 ChristelijkContact
Webdesign: Viesrood Ontwerpers